Stefan

Sinds 2015 volg ik aan de hogeschool Fontys de studie Internationale Bedrijfseconomie. Het is gebruikelijk dat studenten tijdens hun studie praktijkervaring op doen doormiddel van stage.

Op dit moment zit ik in het 3de jaar van mijn studie en ik zou graag ervaring willen opdoen op dit vakgebied. Door bekend te raken met de werkzaamheden en meer inzicht te krijgen in de middelen en methode die gehanteerd worden. De werkzaamheden bij uw bedrijf sluiten goed aan op mijn interesses en hetgeen dat in de studie Internationale Bedrijfseconomie aan bod is gekomen. Waaronder; Kostprijsberekeningen, Risicoanalyses, Interne controle analyse Procesoptimalisatie analyse en het opstellen van jaarrekeningen en rapportages.

Naast de geleerde vaardigheden ben ik positief, flexibel en werk graag doelgericht. Het werken in teamverband is mij niet onbekend door de vele ervaringen van de vorige stages. Maar ook individueel kan ik goed functioneren. Ik ben rustig van karakter en een nauwkeurige werker.

De stageperiode is van februari 2018 tot en met mei/juni 2018. Indien u nog vragen heeft over deze brief of mijn Curriculum Vitae dan kunt u altijd contact met mij opnemen. Ik hoop dat deze brief aanleiding is voor een persoonlijk gesprek om nader kennis te maken.

Niveau
HBO
Vakgebied
International Business Economics – Hogeschool Fontys
Soort stage
Onderzoek & Uitvoerend
Periode
februari 2018

Reactieformulier op student zoekt stage