Technische Informatie

Opdrachtgever
Marel Stork Poultry Processing
Gemeente
Boxmeer
Niveau
HBO
Vakgebied
Techniek & Werktuigbouwkunde
Soort stage
Meewerkstage

Marel is een internationale leverancier van geïntegreerde systemen, producten en diensten voor de vis-, vlees- en pluimvee-industrie. Wij streven er naar om 'de leverancier van de klant te zijn'. Wereldwijd werken ruim 3500 medewerkers voor onze merken Stork Poultry Processing, Townsend Further Processing en Marel. Ons bedrijf kenmerkt zich door de waarden: commitment, partnerships met klanten, diversiteit, teamwork, innovatie&ontwikkeling, open communicatie, humor & fun en succes.

Inhoud opdracht

Op de afdeling Technische Informatie maken we technische documentatie voor de machines die we ontwikkelen. Het gaat daarbij onder andere om gebruiksaanwijzingen, technical data, marketingspecificaties en sales notes. Je krijgt ruimschoots de tijd om kennis over de machine te vergaren door gesprekken te voeren, video’s te bekijken, onze kennisinformatiesystemen te raadplegen en uiteraard de machine of het systeem te bekijken in ons bedrijf. Je leert dan alles over het installeren, de afstellingen, het onderhoud, de bediening en de storingen van deze machine. Die kennis zet je dan om in begrijpelijke tekst met illustraties. Hierbij leer je omgaan met (o.a. Adobe) softwarepakketten en onze engineeringsdatabase.

Wat zoeken wij?

Marel biedt je volop de ruimte om je (internationaal) te ontwikkelen. De informele sfeer bied je de gelegenheid om je eigen verantwoordelijkheid te nemen en initiatieven te tonen. Logisch hierbij is dat je begeleid en ondersteund wordt door de organisatie. Bij Marel liggen de uitdagingen voor het grijpen!

Voor deze leerzame stage zijn we op zoek naar een MBO- of HBO-student van de opleiding Werktuigbouwkunde/ Procestechniek/ Elektrotechniek/ Besturingstechniek.

Daarnaast moet je voldoen aan de volgende vaardigheden:

  • Gevoel voor de Engelse (voorkeur) of Nederlandse taal
  • Creatief omgaan met tekst en illustraties
  • Zelfstandig werken binnen een team
  • Nauwkeurig werken

Het tekenen van een geheimhoudingsverklaring kan een vereiste zijn voordat je met deze stage mag beginnen.

Reactieformulier