Stagiair Kwaliteits- en milieucoördinator - Boxmeer

Stagiair junior kwaliteits- en milieucoördinator

Opdrachtgever
Econsultancy
Gemeente
Boxmeer
Niveau
HBO
Vakgebied
Bedrijfskunde
Chemie & Milieu
Soort stage
Meewerkstage
Stagevergoeding:
Ja

Hoe draag ik bij aan het verbeteren van de kwaliteit van onze diensten? Hoe kan de milieubelasting verminderd worden? Hoe zorg ik voor een veilige werkomgeving?

Als stagiair junior kwaliteits- en milieucoördinator wil jij je geleerde kennis toepassen in de praktijk en een antwoord vinden op deze vragen.

Jouw dagelijkse werkzaamheden zijn gericht op het ondersteunen van team KAM, dat bestaat uit twee kwaliteits- en milieucoördinatoren. Tijdens je stage voer je zelfstandig opdrachten uit in het kader van het kwaliteits- en milieumanagementsysteem en werk je actiepunten uit de verschillende overleggen uit.

Als stagiair kwaliteits- en milieucoördinator moet je nogal wat in huis hebben. Maar je staat er niet alleen voor. Je werkt samen met het team van Econsultancy. Onze mensen zijn het kloppend hart van ons bedrijf. Stuk voor stuk avonturiers binnen hun vakgebied. Met beide benen op de grond staan ze in de modder, het water of het bos. Op een industrieterrein, in een bouwput, of gewoon op kantoor. Onze mensen zijn overal.

Econsultancy is een onafhankelijk ingenieursbureau. In opdracht van overheden, het bedrijfsleven en particulieren voeren wij projecten uit op het gebied van bodem, waterbodem, water, infra, archeologie, ecologie, geluid en lucht. Wij ondersteunen bij het oplossen van omgevingsvraagstukken.

Wat heb je in huis?

- Je volgt een HBO opleiding Bedrijfskunde;

- Je beheerst de computerprogramma’s Word en Excel; 

- Bij voorkeur ben je in het bezit van rijbewijs B.

Wat bieden wij jou?

- Een uitdagende stage;

- Een stagevergoeding;

- Een stage voor 32 tot 40 uur per week;

- Een platte organisatiestructuur, informele werksfeer en enthousiaste collega’s;

Wil jij werken in een dynamisch bedrijf en ben jij de persoon die wij zoeken? Solliciteer dan nu!

Vragen? Neem gerust contact met ons op via info@hettalentenbureau.nl of bel 085-0640641

Reactieformulier