Stagiair ISO 90022 Certificering

Opdrachtgever
Pura Catering
Gemeente
Cuijk
Niveau
MBO of HBO
Vakgebied
Analyse/Onderzoek
Soort stage
Meewerkstage
Periode
september 2018

Organisatie 

AdcGroep is een overkoepelende organisatie van verschillende cateringconcepten, dat gevestigd is in Cuijk. Onze bekendste concepten zijn PURA Catering, LaVie Catering en Fair Food Company. PURA Catering is gespecialiseerd in de bedrijfscatering, terwijl LaVie Catering zich juist focust op de partycatering in het hoger segment. Met de Fair Food Company cateren wij op verschillende festivals. Onze kennis en kunde van diverse cateringconcepten maakt ons tot een ondernemende en daadkrachtige speler in cateringland.

Wat zoeken wij?
AdcGroep is op zoek naar een student die tijdens zijn stage zich gaat bezighouden met organiseren en begeleiden van ISO certificering van ons bedrijf. De student dient o.a.:
– In kaart te brengen wat er nodig is voor de certificering.
– De benodigde stukken te verzamelen.
– Alle wijzigingen met betrekking tot certificering bij te houden en op juiste wijze administreren.
– Directie en projectteam informeren over de voortgang van de certificering.

De student zal verantwoordelijk zijn voor het gehele traject van a tot en met z. Hij/zij krijgt hierbij vrijheid om veel research te doen en mee te denken in het bedrijf. De student wordt door een projectteam begeleid tijdens het gehele traject.

Wat ga je bij ons leren?
– Je krijgt inzicht in de verschillende processen binnen een grote cateringorganisatie.
– Praktijkonderzoek doen en dit omzetten in concrete uitwerkbare plannen.

Tegenover jouw meewerken staat ook een stagevergoeding van 300 euro netto.

Solliciteren?
Ben je enthousiast geworden? Stuur dan direct jouw cv en motivatiebrief met een foto naar hrm@adcgroep.nl of surf naar www.werkenbijadcgroep.nl voor een van onze andere stageplekken. Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Sam Janssen (0485-335215).

Reactieformulier