Stage Sales Engineering bij Marel!

Marel Stork Poultry
Opdrachtgever
Marel
Gemeente
Boxmeer
Niveau
MBO
HBO
Vakgebied
Sales & Marketing & Communicatie
Soort stage
Onderzoek & Uitvoerend

De Organisatie

“Marel, zij doen iets met kippen toch?”

Stage - 20 weken  - fulltime - MBO/HBO - Sales / Engineering / Techniek
 

Marel is dé toonaangevende leverancier van geavanceerde verwerkingssystemen en services binnen de pluimvee-, (rood)vlees- en visindustrie. Samen met onze klanten veranderen we de manier waarop onze voeding geproduceerd wordt. Onze visie is een wereld waar kwalitatief goed voedsel op een duurzame en betaalbare wijze wordt geproduceerd.
 
Onze state-of-the-art machines en systemen helpen voedselproducenten binnen verschillende markten en van verschillende grootte om succesvol te opereren. Ons team bestaat uit 5100 medewerkers wereldwijd opererend vanuit 30 landen en een netwerk van meer dan 100 agenten en distributeurs.
 
De werkmaatschappij Marel Poultry richt zich op het ontwerpen, produceren en installeren van machines voor de pluimveeverwerkende industrie. Hierin zijn wij wereldmarktleider. Naast de vestigingen in Boxmeer (NLD), Dongen (NLD), Gardabaer (IJsland) en Gainesville (USA, Georgia) hebben we in een groot aantal landen een regionaal kantoor.
 

De functie

Salesengineering is verantwoordelijk voor het maken van een goede technische en technologische offerte /of order, die aansluit bij de behoefte van de klant De sales engineer heeft een sturende functie binnen de sales afdeling, die de schakel is tussen de verschillende afdelingen die betrokken zijn bij het verkoopproces. Ze hebben veelvuldig contact met onze collega’s van innovatie en service en sales collega’s,. Projecten hebben een gemiddelde waarde tussen de € 1 ton en € 5 miljoen.

Creëer een document (manual) met alle werkafspraken en processen voor Sales engineering binnen Marel Poultry Boxmeer Nederland. Verkrijg deze informatie mede door het houden van meerdere interviews. Dit document biedt de basis voor een uniforme manier van werken. Verder geeft het duidelijkheid en efficiëntie binnen het Sales support team van Marel. Bedenk daarbij een manier om zo gemakkelijk en efficiënt mogelijk dit document up-to-date te houden.
 

Het profiel

Goede beheersing van de Engelse taal in lezen en schrijven is vereist. Wij hechten er waarde aan dat je gemotiveerd bent, jezelf wilt blijven uitdagen en dat je een goede klik hebt met jouw toekomstige stagebegeleider en rechtstreekse collega’s. Je moet zelfstandig kunnen werken en gemakkelijk contacten leggen met diverse disciplines. Wij hebben een platte organisatie- structuur waardoor de communicatielijnen kort zijn. Past dit bij je? Plan dan nu een afspraak om wederzijds kennis te maken! 
 

Wij bieden

·         Een kijkje in een van meest vooraanstaande bedrijven in de regio en marktleider
·         Een uitdagende stageopdracht
·         Je bent onderdeel van een professioneel team
·         Praktijkervaring waar je later op kunt doorborduren
·         Een gezellig team met een fijne werksfeer
·         Stagevergoeding standaard conform stagebeleid
 
Op deze manier geven wij jou de kans te ontdekken wat je kunt en welke kant je op wilt. Het geeft ons tevens de mogelijkheid om te leren van jouw ideeën, waarmee je ons weer een beetje slimmer kunt maken.
 

Interesse?

Voor meer informatie over deze stageopdracht kun je contact opnemen met Karen Louwers, projectcoördinator van het Stagebureau. Mail naar info@ervaarhet.nl of bel 085-0640640.

Reactieformulier