Stage PR Publieke relaties (Centrale) Ondernemingsraad

Marel Stork Poultry
Opdrachtgever
Marel
Gemeente
Boxmeer
Niveau
MBO
Vakgebied
Sales & Marketing & Communicatie
Soort stage
Meewerkstage

De Organisatie

“Marel, zij doen iets met kippen toch?”

Stage - tijdsduur in overleg - parttime/fulltime - MBO - Marketing / Communicatie

Marel is dé toonaangevende leverancier van geavanceerde verwerkingssystemen en services binnen de pluimvee-, (rood)vlees- en visindustrie. Samen met onze klanten veranderen we de manier waarop onze voeding geproduceerd wordt. Onze visie is een wereld waar kwalitatief goed voedsel op een duurzame en betaalbare wijze wordt geproduceerd.
 
Onze state-of-the-art machines en systemen helpen voedselproducenten binnen verschillende markten en van verschillende grootte om succesvol te opereren. Ons team bestaat uit 5100 medewerkers wereldwijd opererend vanuit 30 landen en een netwerk van meer dan 100 agenten en distributeurs.
 
De werkmaatschappij Marel Poultry richt zich op het ontwerpen, produceren en installeren van machines voor de pluimveeverwerkende industrie. Hierin zijn wij wereldmarktleider. Naast de vestigingen in Boxmeer (NLD), Dongen (NLD), Gardabaer (IJsland) en Gainesville (USA, Georgia) hebben we in een groot aantal landen een regionaal kantoor.
 

De functie

De ondernemingsraad vertegenwoordigt de achterban en is een proactieve gesprekspartner in besluitvormingen met het bestuur. Maandelijks vinden er overleggen met bestuur en OR plaats. Daarnaast zijn de OR medewerkers de ogen en oren van het bedrijf. OR krijgt te maken met advies aanvragen en instemmingsrechten. De OR is een onafhankelijke instelling binnen het bedrijf dat zich kan inzetten op elk vlak voor het gezonde bestaansrecht van Marel.

Versterk de publieke relaties en zet de OR op de kaart bij de werknemers. Publiceer aantrekkelijke en actuele stukken. Verzamel je informatie doormiddel van onderzoek en in samenwerking met de voorzitter / secretaris. Inventariseer bij de werknemers van verschillende afdelingen op welke manier je ze het beste bereikt. Bedenk een nieuwe innovatieve manier van campagne voeren om nieuwe energieke kandidaten te verkrijgen bij de volgende verkiezingen.
 

Het profiel

Wij hechten er waarde aan dat je gemotiveerd bent, jezelf wilt blijven uitdagen en dat je een goede klik hebt met jouw toekomstige stagebegeleider. Je moet zelfstandig kunnen werken en gemakkelijk contacten leggen met diverse disciplines. Wij hebben een platte organisatie- structuur waardoor de communicatielijnen kort zijn. Past dit bij je? Plan dan nu een afspraak om wederzijds kennis te maken! 
 

Wij bieden

·         Een kijkje in een van meest vooraanstaande bedrijven in de regio en marktleider
·         Een uitdagende stageopdracht
·         Je bent onderdeel van een professioneel team
·         Praktijkervaring waar je later op kunt doorborduren
·         Een gezellig team met een fijne werksfeer
·         Stagevergoeding standaard conform stagebeleid
 
Op deze manier geven wij jou de kans te ontdekken wat je kunt en welke kant je op wilt. Het geeft ons tevens de mogelijkheid om te leren van jouw ideeën, waarmee je ons weer een beetje slimmer kunt maken.
 

Interesse?

Voor meer informatie over deze stageopdracht kun je contact opnemen met Karen Louwers, projectcoördinator van het Stagebureau. Mail naar info@ervaarhet.nl of bel 085-0640640

Reactieformulier