Interne Communicatie student gezocht voor Marel!

Marel Stork Poultry
Opdrachtgever
Marel
Gemeente
Boxmeer
Niveau
HBO
Vakgebied
Gedrag & Personeel & Maatschappij
Sales & Marketing & Communicatie
Soort stage
Meewerkstage

“Marel, zij doen iets met kippen toch?”


Stage - februari '18 - 6 maanden - fulltime - HBO - Communicatie

Marel is dé toonaangevende leverancier van geavanceerde verwerkingssystemen en services binnen de pluimvee-, (rood)vlees- en visindustrie. Samen met onze klanten veranderen we de manier waarop onze voeding geproduceerd wordt. Onze visie is een wereld waar kwalitatief goed voedsel op een duurzame en betaalbare wijze wordt geproduceerd.
 
Onze state-of-the-art machines en systemen helpen voedselproducenten binnen verschillende markten en van verschillende grootte om succesvol te opereren. Ons team bestaat uit 5100 medewerkers wereldwijd opererend vanuit 30 landen en een netwerk van meer dan 100 agenten en distributeurs.
 
De werkmaatschappij Marel Poultry richt zich op het ontwerpen, produceren en installeren van machines voor de pluimveeverwerkende industrie. Hierin zijn wij wereldmarktleider. Naast de vestigingen in Boxmeer (NLD), Dongen (NLD), Gardabaer (IJsland) en Gainesville (USA, Georgia) hebben we in een groot aantal landen een regionaal kantoor.
 

De functie

De interne communicatie valt bij Marel Poultry onder de afdeling HRM met als eindverantwoordelijke de HR Director Marel Poultry. De interne communicatie heeft tot doel de medewerkers goed en volledig te informeren over onderwerpen die spelen binnen Marel en zodoende een optimale betrokkenheid van de medewerkers bij het bedrijf en elkaar te creëren. De communicatie naar de medewerkers gebeurt via een aantal communicatiekanalen, zoals een intranet, informatieschermen bij de koffieautomaten, mededelingenborden en een personeelsblad.

Interne communicatie draagt bij aan de betrokkenheid van medewerkers. Uit onze jaarlijkse medewerker tevredenheidonderzoek blijkt dat er ruimte is voor verbetering als het gaat om interne communicatie. Deze stage-opdracht is gericht op het onderzoeken en adviseren over de wijze waarop Marel haar interne communicatie kan inrichten, dusdanig dat dit bijdraagt aan de medewerkers tevredenheid. 
 

Het profiel

  • Interviewtechniek

  • Gefundeerd advies schrijven

  • Presenteren

Goede beheersing van de Nederlandse taal in lezen en schrijven is vereist en een goede beheersing van het Engels is een pre. Wij hechten er waarde aan dat je gemotiveerd bent, jezelf wilt blijven uitdagen en dat je een goede klik hebt met jouw toekomstige stagebegeleider en rechtstreekse collega’s. Je moet zelfstandig kunnen werken en gemakkelijk contacten leggen met diverse disciplines. Wij hebben een platte organisatiestructuur waardoor de communicatielijnen kort zijn. Past dit bij je? Plan dan nu een afspraak om wederzijds kennis te maken!
 

Wij bieden

  • Een kijkje in een van meest vooraanstaande bedrijven in de regio en marktleider

  • Een uitdagende stageopdracht

  • Je bent onderdeel van een professioneel team

  • Praktijkervaring waar je later op kunt doorborduren

  • Een gezellig team met een fijne werksfeer

  • Stagevergoeding standaard conform stagebeleid

Op deze manier geven wij jou de kans te ontdekken wat je kunt en welke kant je op wilt. Het geeft ons tevens de mogelijkheid om te leren van jouw ideeën, waarmee je ons weer een beetje slimmer kunt maken.
 

Interesse?

Voor meer informatie over deze stageopdracht kun je contact opnemen met Karen Louwers, projectcoördinator van het Stagebureau. Mail naar info@ervaarhet.nl of bel 085-0640640

Reactieformulier