HR Stagiair gezocht!

Opdrachtgever
MSD Animal Health
Gemeente
Boxmeer
Niveau
HBO
WO
Vakgebied
Bedrijfskunde
Gedrag & Personeel & Maatschappij
Soort stage
Onderzoek & Meewerkstage
Stagevergoeding:
Ja

Stage vacature: Human Resources

Omschrijving
MSD Animal Health is wereldwijd een van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van diergeneesmiddelen, met kantoren in meer dan 50 landen en verkoop in meer dan 140 landen. MSD Animal Health in Boxmeer is de grootste locatie van MSD wereldwijd op het gebied van onderzoek, ontwikkeling en productie van vaccins en geneesmiddelen voor landbouwdieren, gezelschapsdieren en vissen. Daarnaast is ook het Nederlandse verkoopkantoor van MSD Animal Health in Boxmeer gevestigd. In totaal werken er ongeveer 1700 medewerkers in Boxmeer. MSD kenmerkt zich door een open cultuur met veel ruimte voor eigen initiatief. Jouw ontwikkeling staat in deze stage centraal, maar we willen ook graag van jou leren!

Afdeling

Samen met de Nederlandse MSD locaties in Haarlem en Oss maakt de HR afdeling in Boxmeer onderdeel uit van een Global HR organisatie. Het Nederlandse HR team bestaat uit 40 medewerkers. Hiervan zijn er 10 gevestigd in Boxmeer en vormen een enthousiast en hecht HR team. In samenwerking met de locaties Haarlem en Oss wordt er gewerkt aan Global HR strategieën. Dit maakt onze werkomgeving zeer divers, interessant en leerzaam.


De werkzaamheden bestaan o.a. uit:

 •  In samenwerking met HR Business Partners uitvoering geven aan diverse HR-processen, waaronder people management, talent management, engagement en ziekteverzuim.
 •  Meewerken aan verschillende HR-projecten, bijvoorbeeld de organisatie van workshops (meedenken over de inhoud en praktische ondersteuning), het analyseren van verzuimgegevens en het overzicht bijhouden van Prestatie Verbeter Plannen.
 •  Meedenken over HR-relevante onderwerpen omtrent wetgeving, sociaal beleid en CAO.
 •  Het bieden van ondersteuning aan het Human Resources Team en betrokken zijn bij de afhandeling van administratieve werkzaamheden.
 • Organiseren van en deelnemen aan MSD bedrijfspresentatie op bedrijvenbeurzen van Universiteiten en Hogescholen.
 •  Een nieuwe stagiair(e) Human Resources werven, selecteren en inwerken.

De beschreven werkzaamheden vormen het basispakket en zullen na een goede inwerk- en leerperiode vaak zelfstandig uitgevoerd worden. Op eigen initiatief, door eisen vanuit de opleiding of door vraag vanuit de organisatie kunnen deze worden aangevuld met andere projecten en/of taken.


Wij zoeken:
Een nog studerende derde jaars HBO student of WO student Human Resource Management, Bedrijfskunde, Arbeids- en Organisatiepsychologie of equivalant die:

 • 4 of 5 dagen per week gedurende een periode van 6 - 10 maanden beschikbaar is.
 •  Een professionele houding heeft, enthousiasme en leergierigheid met zich meebrengt en het een uitdaging vindt om in een dynamische complexe omgeving stage te lopen.
 •  Zelf de verantwoordelijkheid durft te nemen om voor zijn of haar eigen ontwikkeling en hierin initiatief neemt en anderen actief benadert.

Wij bieden:

 • Een breed georiënteerde stageplaats, die je in staat stelt om met veel aspecten van het vakgebied kennis te maken en daar ervaring in op te doen, met veel ruimte voor eigen initiatief.
 •  Een uitdagende en dynamische leeromgeving met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 •  Goede begeleiding door een ervaren HR Business Partner.
 •  Een stagevergoeding van € 375,- voor HBO en een stagevergoeding van € 470,- voor WO bruto per maand (op basis van een 40-urige werkweek).

Informatie & Sollicitatie:
Heb je belangstelling voor deze stageplaats solliciteer dan via de website www.werkenbijmsd.nl met je sollicitatiebrief en CV (in pdf bestandsformaat), of mail je sollicitatiebrief en CV naar denise.winkel@merck.com

Reactieformulier