Creatieve student - DTP'er / mediavormgeving gezocht!

Grafisch ontwerp en vormgeving

Opdrachtgever
Colt International
Gemeente
Cuijk
Niveau
MBO
Vakgebied
IT & Design
Marketing / Sales / Communicatie
Overig
Soort stage
Meewerkstage
Stagevergoeding:
Ja

Colt International is gevestigd in Cuijk. Colt ontwikkelt, levert, installeert en onderhoudt wereldwijd systemen op het gebied van brandveiligheid, klimaattechniek, zonwering en service & onderhoud. Deze systemen en oplossingen dragen bij aan een gezond, veilig, comfortabel en duurzaam werkklimaat, in zowel nieuwe als in bestaande gebouwen. Zo draagt Colt International bij aan de productiviteit en het welbevinden van miljoenen werknemers in uiteenlopende sectoren. Meer info op: www.coltinfo.nl.

Wat je doet

Als stagiair grafische vormgeving/design kom je te werken op de marketingafdeling en draai je mee met de dagelijkse werkzaamheden. Je houdt je bezig met het bewerken en opmaken van diverse documentatie waaronder leaflets, brochures en advertenties. Ook ontwikkel je online materialen zoals banners en call-to-action buttons voor op de website en social media. Verder houdt je je bezig met het bewerken / editen van fotomateriaal van klantprojecten. Het bewerken / editen van foto en videomateriaal is een pré (geen vereiste).

Wij vragen

  • Je doet een opleiding in de richting DTP/Mediavormgeving of Medewerker design
  • Je zit in het tweede, derde of vierde jaar van je opleiding
  • Je bent op zoek naar een stage om ervaring op te doen
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent gemotiveerd
  • Je hebt Kennis van Adobe Indesign, Adobe Photoshop en Adobe Illustrator

Wij bieden

  • Een uitdagende en gezellige stageplek in een goede werksfeer
  • Afwisseling in je werk, geen dag is hetzelfde!
  • Een mooie kans om te leren en ervaring op te doen
  • Een erkend leerbedrijf voor de grafische sector

Team

De afdeling bestaat uit twee collega's die het totale marketingpakket voor Colt Nederland onder beheer hebben. De ervaring leert dat de eerdere stagiaires bij Colt hun stage hebben ervaren als leerzaam en interessant in een open en gezellige sfeer!

Praktische informatie

Bij Colt krijgt je een stagevergoeding van €150,- per maand (bij 5 werkdagen per week).

Onze locatie is met alleen het openbaar lastig te bereiken, wij raden je aan om een fiets te plaatsen op het station in Cuijk. Hierdoor is de reistijd vanaf het station in Cuijk +/- 15 minuten en vanaf Nijmegen centraal naar onze locatie maximaal 30 minuten.

Interesse

Bij interesse in deze interessante (afstudeer)stage kan contact worden opgenomen met het Talentenbureau via 085-0640641 of via info@hettalentenbureau.nl

Reactieformulier