Stedenbouwkundige geschiedenis en architectuur stageplek

Geschiedenis en Architectuur

Opdrachtgever
Werkorganisatie CGM
Gemeente
Cuijk
Niveau
HBO/WO
Vakgebied
Bedrijfskunde
Bestuurskunde
Overig
Stedenbouw
Soort stage
Onderzoek & Uitvoerend
Stagevergoeding:
Ja

Bedrijfsprofiel
Werken voor de werkorganisatie CGM betekent werken voor drie gemeenten: Cuijk, Grave en Mill en Sint Hubert. Drie zelfstandige gemeenten, ieder met een eigen dynamiek en ambitie. Gelegen in het noordoosten van Brabant, een streek die bekend staat om z’n gemoedelijkheid en gastvrijheid. Kenmerkend voor onze organisatie zijn de kernwaarden: open, zakelijk en burgergericht. Onze 350 medewerkers zorgen voor een goede dienstverlening aan de 48.000 inwoners van de drie gemeenten. We werken samen, doen wat we zeggen, we verplaatsen ons in onze klanten en denken met hen mee.

Inhoud opdracht
Gedurende ongeveer een half jaar doe jij onderzoek naar de mogelijkheid om Grave als ‘Jan de Jongstad’ te gaan profileren. Jij vindt het antwoord op de vraag of (de gemeente) Grave bijzonder is op het gebied van architectuur van Jan de Jong *) en adviseert of en zo ja, hoe het dan onderdeel zou moeten zijn van het gemeentebeleid van Grave. Wat heb je hiervoor nodig?

Informatie & Sollicitatie
Als je nog vragen hebt: -over de inhoud van de stage: mail en/of bel Fra Jurgens, Specialist Erfgoed, fra.jurgens@cgm.nl; tel. 0486-477266 -over de organisatie van de stage: Astrid Bolder, Personeelsadviseur, astrid.bolder@cgm.nl, tel. 0485-396714 of 06-44998435.

Wil je de stageplek? Mail ons dan jouw motivatie en jouw CV via info@hettalentenbureau.nl. Solliciteer zo snel mogelijk en houd er rekening mee dat je kunt worden uitgenodigd voor een gesprek op vrijdagmiddag 13 december 2019.

Reactieformulier