Gastheer-gastvrouw BBL

Opdrachtgever
Van der Valk
Gemeente
Cuijk
Niveau
MBO
Vakgebied
Toerisme & Horeca & Cultuur & Taal
Soort stage
Onderzoek & Uitvoerend

Ter versterking van ons bedieningsteam zoeken wij vanaf september 2016 leerlingen Gastheer/Gastvrouw, die een uitdaging aandurven en verder willen groeien!

Als leerling bediening wordt je ingezet voor verschillende werkzaamheden. Onder begeleiding van de leermeester zorg je onder andere voor een gastvrije ontvangst van onze hotelgasten. Je verricht bedieningswerkzaamheden zoals het opnemen van bestellingen, serveren van bestellingen, opstellen van rekeningen, afruimen en opdekken van tafels. Kort om, een zeer afwisselende leerplaats!

Wij bieden je veel ruimte om je theorie in de praktijk te brengen. Onze leermeesters staan klaar om jonge mensen op een plezierige wijze te begeleiden met hun technische vaardigheden. Zoek je plezier en uitdaging in een echt horecabedrijf, laat het ons dan z.s.m. weten!

We bieden een leerzame, uitdagende en gezellige leerplaats. Een salaris volgens de cao voor Horeca. Je wordt begeleidt door een gediplomeerde leermeester en we zijn een door Kenwerk erkende leerplaats. Voor bedrijfskleding wordt gezorgd.

Wie weet werk jij binnenkort als leerling in een 4 sterren hotel met 149 kamers, een groot รก la carte restaurant en 11 banqueting zalen!

Reactieformulier