Administratie

Opdrachtgever
Innoting
Gemeente
Cuijk
Niveau
MBO
Vakgebied
Administratie & Receptie
Soort stage
Meewerkstage

Innoting B.V. is de moederorganisatie van meerdere (online)labels. Verder beschikt Innoting B.V. over meerdere fysieke winkels in Nederland en een hoofdkantoor in Cuijk. Je werkt mee aan webshops genoteerd in de Twinkle 100. Vanuit het kantoor in Cuijk sturen wij de marketing, de retail en de ICT van onze online brands. Je werkt in een jong en dynamisch team, waar vrijheid, eigen inbreng, afwisselende taken en samen plezier maken hoog in het vaandel staan.

Bij Innoting BV delen wij graag onze kennis en ervaring. Omdat wij alle werkzaamheden intern houden, kunnen wij aan veel verschillende studenten een stageplaats bieden. Denk bijvoorbeeld aan administratief medewerk(st)er en communicatie en marketing. In deze 2 richtingen zijn vele studenten je al met succes en plezier voor gegaan. Bij Innoting BV kun je zowel terecht voor een stage halverwege je studie, als voor een afstudeerstage.

Verschillende werkzaamheden:

- Bezighouden met het opzetten van nieuwe marketingstrategie√ęn en campagnes.
- Marketing data analyses, rapporteren van de marketing en sales. 
- Social media marketing 
- Assisteren bij het opzetten van nieuwe marketing campagnes voor zoekmachines (Google Adwords en SEO) 
- Mogelijkheden tot klant tevredenheidonderzoek 
- Telefoon en e-mail verkeer afhandelen 
- Verzorging van after sales. 
- Ondersteuning van administratief werk.

Ben jij nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wees er wel op tijd bij. Ondanks meerdere beschikbare plaatsen, zijn deze vaak al snel ingenomen door de vele aanvragen.

Reactieformulier