Folder Dynamic Borders

Internationale stageplaatsen in Duitsland

Ben jij student en op zoek naar een gave internationale stageplaats net over de grens in Duitsland? Wil jij internationale ervaring opdoen en je kennis van de Duitse taal verbeteren?

Neem dan contact op met de internationale stage-bemiddelaar Ronald Cieraad. Hij helpt je graag (gratis) aan een leuke stageplek bij een organisatie in en rond Gemeinde Weeze of de Stadt Goch.

Klik op de onderstaande link:

Meer nieuwsberichten

Vakopleiding Techniek, stagebureau, stages
Gisteren op bezoek geweest bij Vakopleiding Techniek. Zij bieden onder andere volledige (technisch gerelateerde) opleidingen, praktijkgerichte cursussen en lascertificeringen aan. Het team bestaat uit enthousiaste deskundigen die zich iedere dag weer inzetten om een bijdrage te leveren aan het opleiden van technisch personeel, jong en oud. Wouter van Raffen, bedankt voor de leuke middag!
Anton de Weerd
Gisteren gesproken met Anton de Weerd van Marel uit Boxmeer. Anton is Managing Director bij Marel en tevens één van de enthousiaste oprichters van Het Talentenbureau. Ieder jaar worden door middel van Het Talentenbureau meerdere stagiaires ingezet bij Marel. Anton, bedankt voor het interessante gesprek!
Karen - Stagebureau
Sinds 1 augustus zijn de werkzaamheden voor Het Talentenbureau Land van Cuijk & Noord-Limburg overgedragen aan Stichting Duurzaam Bedrijven Overleg (DBO). Karen Louwers voert nu de werkzaamheden uit voor Het Talentenbureau. Op zoek naar stagiaires voor uw bedrijf? Of als student op zoek naar een passende stage?
Stagebureau - Econsultancy
Vandaag gesproken met Erwin Zwerver van het snelgroeiende bedrijf Econsultancy. Bij dit bedrijf worden het gehele jaar meerdere stagiaires ingezet. Erwin staat achter het doel van het Talentenbureau: de talenten uit de regio Land van Cuijk ook in deze regio behouden! Erwin, bedankt voor dit interessante gesprek!
Vertegenwoordigers van het Stagebureau, DBO collectieve inkoop en de BTV's Land van Cuijk & Noord-Limburg

Op 13 en 14 september was Het Talentenbureau aanwezig op Bedrijvig Land van Cuijk en Noord-Limburg, dé regionale businessbeurs.

Het Talentenbureau is dé manier voor Marel Stork om geschikte stagiairs te vinden en vergroot daarnaast de regiobranding van het Land van Cuijk. Wij steunen dit initiatief omdat wij de werknemers van morgen beter in het vizier krijgen door het creëren van stageplaatsen. – Anton de Weerd, algemeen directeur Marel Stork Poultry Processing.

Op 23 en 24 september was Het Talentenbureau aanwezig op Bedrijvig Land van Cuijk en Noord-Limburg, dé regionale businessbeurs.

Op dinsdag 27 september 2016 heeft Econsultancy de Helicon BedrijfsTopper in ontvangst mogen nemen voor het beste leerbedrijf 2015-2016. In totaal waren er zes genomineerde bedrijven; Dierenspeciaalzaak Het Molentje, Blommestein Hoveniers, Hoeve Klein Mariëndaal, Het Goed, locatie Nijmegen, Econsultancy en tot slot De Graafschap Dierenartsen, locatie Vorden.