Vakopleiding Techniek, stagebureau, stages

Bezoek bij Vakopleiding Techniek

Gisteren op bezoek geweest bij Vakopleiding Techniek. Zij bieden onder andere volledige (technisch gerelateerde) opleidingen, praktijkgerichte cursussen en lascertificeringen aan. Het team bestaat uit enthousiaste deskundigen die zich iedere dag weer inzetten om een bijdrage te leveren aan het opleiden van technisch personeel, jong en oud. Wouter van Raffen, bedankt voor de leuke middag!

Meer nieuwsberichten

Het Stagebureau staat ook in 2018 weer voor u klaar! Nog op zoek naar stagiaires of op zoek naar een stageplaats in het Land van Cuijk & Noord-Limburg? Kijk op de website www.ervaarhet.nl of neem contact op!
Anton de Weerd
Gisteren gesproken met Anton de Weerd van Marel uit Boxmeer. Anton is Managing Director bij Marel en tevens één van de enthousiaste oprichters van het Stagebureau. Ieder jaar worden door middel van het Stagebureau meerdere stagiaires ingezet bij Marel. Anton, bedankt voor het interessante gesprek!
Karen - Stagebureau
Sinds 1 augustus zijn de werkzaamheden voor het Stagebureau Land van Cuijk & Noord-Limburg overgedragen aan Stichting Duurzaam Bedrijven Overleg (DBO). Karen Louwers voert nu de werkzaamheden uit voor het Stagebureau. Op zoek naar stagiaires voor uw bedrijf? Of als student op zoek naar een passende stage?
Stagebureau - Econsultancy
Vandaag gesproken met Erwin Zwerver van het snelgroeiende bedrijf Econsultancy. Bij dit bedrijf worden het gehele jaar meerdere stagiaires ingezet. Erwin staat achter het doel van het stagebureau: de talenten uit de regio Land van Cuijk ook in deze regio behouden! Erwin, bedankt voor dit interessante gesprek!
Vertegenwoordigers van het Stagebureau, DBO collectieve inkoop en de BTV's Land van Cuijk & Noord-Limburg

Op 13 en 14 september was het Stagebureau aanwezig op Bedrijvig Land van Cuijk en Noord-Limburg, dé regionale businessbeurs.

Het Stagebureau is dé manier voor Marel Stork om geschikte stagiairs te vinden en vergroot daarnaast de regiobranding van het Land van Cuijk. Wij steunen dit initiatief omdat wij de werknemers van morgen beter in het vizier krijgen door het creëren van stageplaatsen. – Anton de Weerd, algemeen directeur Marel Stork Poultry Processing.

Op 23 en 24 september was het Stagebureau aanwezig op Bedrijvig Land van Cuijk en Noord-Limburg, dé regionale businessbeurs.

Zoals je ziet heeft het Stagebureau Land van Cuijk & Noord-Limburg een geheel nieuwe website!  Je kunt nu nog  makkelijker de stage kan vinden die bij je past. Blader gerust door het aanbod van stages en filter bijvoorbeeld op studierichting,  soort stage en  periode.

Op dinsdag 27 september 2016 heeft Econsultancy de Helicon BedrijfsTopper in ontvangst mogen nemen voor het beste leerbedrijf 2015-2016. In totaal waren er zes genomineerde bedrijven; Dierenspeciaalzaak Het Molentje, Blommestein Hoveniers, Hoeve Klein Mariëndaal, Het Goed, locatie Nijmegen, Econsultancy en tot slot De Graafschap Dierenartsen, locatie Vorden.